Priser

Kontingenter

Årskontingenten i klubben er for tiden som følger:

Junior:     kr. 1000,-
Senior:    kr. 1400,-
Familie:    kr. 1600,-

Kontingenten innbefatter:
Abonnement på Buestikka i ett årFri tilgang til treningsarenaene i ett årGratis bruk av matter og blinker på klubbens treningsområderVeiledning på klubbens offisielle treningstider i ett år.

Nybegynnerkurs

Junior:    kr. 1700,-
Senior:   kr. 2000,-
I tillegg til ovenstående innbefatter kurskontingenten:ÅrskontingentStartkontingent på første stevne4 instruksjoner à 2 timer dedikert til nybegynnere

Utstyr

I og med at nybegynnerne i det første halve året kan leie utstyr fra klubben, trenger man ikke tenke på dette før man har bestemt seg for å satse videre. Man får utstyr i alle prisklasser fra det enkleste  settet koster ca. kr. 1500,-  til eliteutøverens utstyr som gjerne koster mer enn det tidoble. Annenhåndsverdien er ca. 50-60% av nypris om man har passet godt på utstyret. Vi anbefaler at klubbens medlemmer tar kontakt med de erfarne skytterne før man går til innkjøp av utstyr.
Om man vil handle på egenhånd anbefaler vi å handle på en av spesialforretningene på linksiden da det man får kjøpt i tradisjonelle sportsforretninger ikke er tilpasset vår idrett. Alle spesialforretningene er drevet av erfarne skyttere og er dessuten rimeligere enn vanlige sportsforretninger.